Driftsledare till Äppelodlingen i Ramlösa.

 

logo ramlosaplant

 

 
Ramlösa Plantskola AB bedriver fruktodling vid Helsingborg samt odling av skogs- och landskapsväxter i Laholm och Saxtorp.
Fruktodlingen består av äpplen och päron som odlas, lagras och packas i egen regi och säljs genom Äppelriket. 
 
 
Driftsansvarig för fruktodling sökes
 
 
Vi söker en driftsansvarig för vår fruktodling belägen 5 km från centrala Helsingborg där vi odlar 42 hektar äpplen och päron med lager och packeri.
 
Vi erbjuder nu ett intressant arbete att tillsammans med vårt team driva och utveckla en av Sveriges större fruktodlingar.
 
Arbetet innebär planering och ledning av det dagliga arbetet med fruktodlingen som innefattar plantering, beskärning, bekämpning, bevattning, gödning, skörd, packning etc. Arbetet innefattar också i hög grad samverkan med rådgivare, kolleger, säljorganisation, myndigheter etc. I dina arbetsuppgifter ingår också långsiktig planering och investeringar tillsammans med VD.
 
Vi söker dig som har erfarenhet inom lantbruk och/eller yrkesmässig trädgårdsodling. Erfarenhet av modern fruktodling är meriterande men inget krav. Du bör vara handlingskraftig och arbetar effektivt självständigt såväl som i ett team. Du har goda ledaregenskaper och har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. Vi ser gärna 
att du har intresse för maskiner och mekanisering.
 
Vid behov kan vi erbjuda en nyrenoverad bostad.
 

 

Om detta låter som något för dig,

 

vänligen sänd in din ansökan med CV och referenser till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

Inkomna ansökningar valideras efter hand, men inte efter 10 december 2021.
Om du har frågor, vänligen kontakta Max Jensen 070-3350901 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

 

TOP